Núm. 1
Tardor 2015
Quay Brothers
Chantal Maillard

Núm. 2
Hivern 2016
Graciela Iturbide
Dipesh Chakrabarty

Núm. 3
Primavera 2016
Alfredo Jaar
Jacques Rancière

Núm. 4
Estiu 2016
Carles Santos
Jerome Rothenberg

Núm. 5
Tardor 2016
William Kentridge
Juan Villoro

Núm. 6
Hivern 2017
Evru
Arnaldo Antunes

Núm. 7
Primavera 2017
Guillermo Kuitca
Enric Casasses

Núm. 8
Estiu 2017
Antoni Muntadas
Antonio Gamoneda

Núm. 9
Tardor 2017
Alberto Kalach
Perejaume

Núm. 10
Hivern 2018
Frederic Amat
Bei Dao

Núm. 11
Primavera 2018

Núm. 12
Estiu 2018

L’Estació, revista transatlàntica multilingüe d’arts, poètiques i polítiques, neix a Barcelona, amb seu a Ciutat de Mèxic i a Barcelona, amb l’ambició de contribuir al debat crític i cultural i al creuament d’idees, imatges, llengües, disciplines i singularitats.

L’Estació és una aventura col·lectiva que s’adreça a tots aquells que desitgen conèixer i compartir altres mons possibles, que estan també en aquest, i que presentem ara i aquí. Una invitació al viatge i als encontres inesperats. Entre autors, llengües, disciplines, cultures, sensibilitats.

El primer número de L’Estació apareixerà la tardor de 2015. Entre els autors que participaran a L’Estació cal comptar amb Chantal Maillard, Quay Brothers, Marina Garcés, Damián Ortega, Jacques Rancière, Alfredo Jaar, Perejaume, Itziar González, Frederic Amat, Joan Fontcuberta, Juan Villoro i Carles Santos, entre d’altres.

L’Estació, projecte de creació artística i poètica, de reflexió filosòfica i política, tindrà una periodicitat estacional (quatre números a l’any) i oferirà en cada lliurament el diàleg obert, atzarós i inèdit entre imatge i text, entre un creador d’imatges (artista visual, arquitecte, músic, etc.) i un escriptor (poeta, filòsof, assagista, etc.). La imatge no il·lustrarà el text, ni el text comentarà ni reflexionarà sobre la imatge o l’autor de la imatge. Text i imatge seran realitats autònomes i independents que, sense un tema predefinit, es trobaran a L’Estació.

L’Estació tindrà versió en paper i digital. La versió en paper contindrà el text publicat en la llengua original. L’Estació serà en format paper DIN A3, en tiratge de 1000 exemplars, al preu de 4 €. I en edició limitada de 100 exemplars, amb una obra gràfica original signada i numerada, al preu de 75 € només per als subscriptors. Així mateix, hi haurà una versió digital lliure i gratuïta al web. En la versió digital es podrà llegir el text en la llengua original i traduït al català, al castellà i a l’anglès.

Subscripció

Subscriu-te a L’Estació i fes possible aquest projecte col·lectiu!

Subscriu-te a l’edició limitada amb obra gràfica original de L’Estació. La col·lecció completa estarà formada per 12 números, 4 números en 3 anys. Col·lecciona la revista i contribueix a donar a conèixer el projecte.

Compra

La col·lecció completa — 12 números
Únic pagament de 720 €

Edició en paper

1 número — 4 €

Disponible a:
La Central, Laie, Tinta Invisible i múltiplos

Newsletter

Distribució

Tinta Invisible Edicions
Lleó, 6, Baixos
08001 Barcelona
www.gravat.com

Edició

Tinta Invisible Edicions
Lleó, 6, Baixos
08001 Barcelona
www.gravat.com

Arquine
Culiacán 123. Anexo
Hipódromo Condesa
C.P. 06170
Ciudad de México
www.arquine.com

Crèdits

L’Estació és un projecte de (L’Estació) Frederic Amat, Marina Garcés, Manuel Guerrero Brullet, (Tinta Invisible) Martí Guinovart, Ricard Ibernon, Sesé Rubio i (Arquine) Miquel Adrià.

Disseny gràfic: Estela Robles
Disseny web: Oficina de disseny
Traduccions: la correccional (serveis textuals)
Comunicació: Neus Purtí Cirera
Distribució: Tinta Invisible
Impressió d’originals (edició limitada): Tinta Invisible
Impressió de l’edició en paper: The Folio Club, Novaera

L’Estació és una edició de Tinta Invisible edicions, Arquine i Associació Teatre Invisible. Amb la col·laboració de Fundació Banc Sabadell.