L’Estació, revista transatlàntica multilingüe d’arts, poètiques i polítiques, neix a Barcelona, amb seu a Barcelona i a Ciutat de Mèxic, amb l’ambició de contribuir al debat crític i cultural i a l’encreuament d’idees, imatges, llengües, disciplines i singularitats.

L’Estació és una aventura col·lectiva que s’adreça a tots aquells que desitgen conèixer i compartir altres mons possibles, que estan també en aquest i que presentem ara i aquí. Una invitació al viatge i als encontres inesperats entre autors, llengües, disciplines, cultures i sensibilitats.

El primer número de L’Estació, amb una imatge dels Quay Brothers i un text de Chantal Maillard, apareix la tardor del 2015. El darrer número, el dotzè, amb data de l’estiu del 2018, presentava una imatge d’Esther Ferrer i un text de Marina Garcés. Al llarg de tres anys també han col·laborat en la revista Graciela Iturbide i Dipesh Chakrabarty (núm. 2), Alfredo Jaar i Jacques Rancière (núm. 3), Carles Santos i Jerome Rothenberg (núm. 4), William Kentridge i Juan Villoro (núm. 5), Evru i Arnaldo Antunes (núm. 6), Guillermo Kuitca i Enric Casasses (núm. 7), Antoni Muntadas i Antonio Gamoneda (núm. 8), Alberto Kalach i Perejaume (núm. 9), Frederic Amat i Bei Dao (núm. 10) i Joan Fontcuberta i Valère Novarina (núm. 11).

L’Estació, projecte de creació artística i poètica, de reflexió filosòfica i política, va tenir una periodicitat estacional (quatre números a l’any) i va oferir en cada lliurament el diàleg obert, atzarós i inèdit entre imatge i text, entre un creador d’imatges (artista visual, arquitecte, músic…) i un escriptor (poeta, filòsof, assagista…). La imatge no il·lustra el text, ni el text comenta ni reflexiona sobre la imatge o l’autor de la imatge; text i imatge són realitats autònomes i independents que, sense un tema predefinit, es troben a L’Estació.

L’Estació té versió en paper i digital a www.lestacio.cat. L’edició en paper, amb format DIN A3 i tiratge de 1.000 exemplars, conté el text publicat en la llengua original. Hi ha també, per als subscriptors, una edició limitada de 100 exemplars amb l’obra gràfica original signada i numerada. Així mateix, hi ha la versió digital lliure i gratuïta al web. En la versió digital es pot llegir el text en la llengua original i traduït al català, al castellà i a l’anglès.

Compra

Pots adquirir ara l’edició completa de L’Estació (2015-2018), 12 números en versió paper, per 20 € + tramesa.

També pots adquirir l’edició completa de L’Estació (2015-2018) de l’edició limitada de subscripció (només 100 exemplars), amb l’obra signada i numerada pels autors de les imatges (12 números amb l’obra signada i numerada pels autors) per 750 € + tramesa.

Compra aquí

 

Newsletter

Distribució

Tinta Invisible Edicions
Lleó, 6, Baixos
08001 Barcelona
www.gravat.com

Edició

Tinta Invisible Edicions
Lleó, 6, Baixos
08001 Barcelona
www.gravat.com

Arquine
Campeche 300
Hipódromo Condesa
C. P. 06100
Ciudad de México
www.arquine.com

Crèdits

L’Estació és un projecte de (L’Estació) Frederic Amat, Marina Garcés, Manuel Guerrero Brullet, (Tinta Invisible) Martí Guinovart, Ricard Ibernon, Sesé Rubio, (Arquine) Miquel Adrià, Joan Puidgdefàbregas i Eduard Escoffet

Disseny gràfic: Estela Robles
Disseny web: Oficina de disseny
Traduccions: la correccional (serveis textuals)
Comunicació: Neus Purtí Cirera
Distribució: Tinta Invisible
Impressió d’originals (edició limitada): Tinta Invisible
Impressió de l’edició en paper: The Folio Club, Novaera

L’Estació és una edició de Tinta Invisible edicions, Arquine i Associació Teatre Invisible. Amb la col·laboració de Fundació Banc Sabadell.